Køkkenmontering

Køkkenenet spiller en central og vigtig rolle i ethvert hjem. Det er familiens mødested om morgenen før skole og arbejde, samlingssted om eftermiddagen og om aftenen til lektier, madlavning og aftenkaffe. Derfor skal køkkenet være bygget af de bedste materialer, og der skal være tænkt over selv den mindste detalje.

Med udgangspunkt i dine behov og ønsker skaber vi jeres helt unikke køkken. Vi bidrager med vores ekspertise til  at gøre jeres køkkendrømme til virkelighed . Vi hjælper jer med at finde den helt rette løsning, så I får det ligesom I havde drømt om det.

Sammen med dig finder vi den optimale løsning og pris, der skal til for aktualisere det ønskede køkken. Vi opmåler, bestiller og monterer den valgte køkkenløsning i , og vi monterer og tilpasser også gerne allerede indkøbte køkkenelementer.

Ved valg af nyt køkken dukker automatisk mange spørgsmål op, som nøje bør overvejes.

  • Skabs-, skuffe- og bordplads
  • Gangmønster og funktionalitet
  • Stil og farver,
  • Element- og bordplademateriale
  • Hårde hvidevarer

Vi omdanner de mange spørgsmål og ideer til indretningsforslag og deltager således gerne som professionel sparringspartner fra første spæde idé, til køkkenet står færdigindrettet og klart til nye kulinariske oplevelser.

Såfremt det valgte køkken kræver særlige udviklings- og monteringsopgaver løser vi dette på vores eget snedkerværksted, hvor vi kan udforme og tilpasse produktet til den endelige køkkenløsning.