Gulve og andet interiør

Trægulve giver robuste, naturlige og behagelige overflader. De skaber rene linjer, ro og rummelighed. Trægulve er dog levende materialer, og formes derfor over tid. Derfor kan det være, at det er på tide at overveje at forbedre gulvet. Renovering eller udskiftning af gulve kræver dog ofte mange overvejelser:

  • Er det gamle gulv ved at være slidt?
  • Overvejer du et nyt moderne og slidstærkt gulv?
  • Ønsker du at få ilagt gulvvarme?

Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, så valget bliver nemmere og de uafklarede spørgsmål færre.

Træ er vores materiale. Det er smukt, duftende og holdbart, og det vil altid være muligt at finde et trægulv, der passer til jeres hjem. Skal det være rustikt eller klassisk? Massivt fyrretræsgulv, lamelparket i ask eller skibsplanker i teak? Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Vi har stor erfaring i individuelle gulvløsninger, der kan give boligen et særligt præg, hvad enten der er tale om nybyggeri eller renovering. Vi har ekspertise indenfor renovering, udskiftning, og reparation af trægulve. Både massive plankegulve i de fleste træsorter samt laminatgulve. Ofte kan reparationer udføres på eksisterende gulve i stedet for udskiftning.

Vi renoverer, reparerer, og udskifter også dine indvendige døre karme og gerigter. En af vores fokuspunkter er bla at holde husets stil og kvalitet i vores renoveringsopgaver. Her kommer vores snedkerværksted også til sin ret da mange profiler lister osv. Kan speciel fremstilles.

Vi laver også smukke løsninger udi paneler og karme.