Døre og vinduer

Hvert år udskifter 45.000 danske husstande deres vinduer og døre. Går du med samme tanke, så står vi klar til at hjælpe dig. Hos os får du råd og vejledning i forbindelse med opmåling og bestilling. Vi udskifter de gamle udslidte vinduer og døre med nye tidssvarende, der holder energikravet iht. Bygningsreglementet 2010. På vores eget værksted fremstiller vi endvidere specialdesignede døre og vinduer specialdesignede efter dit behov.

Vi har mange års erfaring i arbejde med vinduer i etageejendomme, villaer og parcelhuse, og sammen kan vi finde de løsninger, der bedst klæder dit hjem. Vi har vinduer fra en lang række førende producenter og holder deres løsninger op mod dine behov. Skal det være flerlags termoruder? Ekstra lyddæmpende? Og dæmpe sollys? Herefter kan vi naturligvis både levere og montere – fra kælder til kvist.

Ved bestilling af vinduer og døre ved nybygning og renovering tager vi først en snak om, hvilke ønsker der er til udformning, materialer, overfladebehandling/farve og glas. Herefter måler vi op og udfærdiger tilbud.

Har du særlige ønsker til udformning og stil, sørger vores snedkerværksted for at opfylde det. På værkstedet lægger vi vægt på det gode håndværk, så resultatet af vores arbejde altid fremstår smukt og elegant.

Vi klarer også istandsættelsen, hvis de gamle trævinduer er slidte og skæve, og de indvendige såvel som de udvendige døre trænger til en kærlig hånd.